T3 IN BALANCE

TRADITION… TRUST… TRAVEL…

T3 -> Tradition… Trust… Travel…

Vertrekkend vanuit je persoonlijke traditie (omgeving, gezin, context, verleden,…), wil ik in verbinding je vertrouwen ontwikkelen om te groeien, je in beweging te zetten en je te inspireren op je reis door het leven.

T3 = Tree

Een boom staat symbool voor vrijheid en groei. Hij staat op zichzelf en springt er zelfzeker uit. Het is geen kopie van velen, maar een uniek stuk. Andere planten en bomen omringen hem. Een boom gaat in verbinding met anderen: natuur, dieren, mens en vogels,… Zijn kleur wisselt per seizoen, wat voor mij wijst op flexibiliteit en open staan voor verandering en beweging. Wat de boom nog typeert, is het feit dat het leven uit de wortels doorstroomt tot in de blaadjes. Ook ik wil vanuit traditie op weg gaan met mensen zodat ze kunnen openbloeien tot stevige authentieke persoonlijkheden.

In balance

Authenticiteit, verbinding en respect. Via deze waarden wil ik als coach en counselor elk individu ondersteunen om verstoorde evenwichten opnieuw in balans te brengen en harmonie in hun leven te creëren.