Portrait of Sarah Thomas setting on a tree

Wie ben ik?

Hallo,

Ik ben Sarah Thomas, 36 jaar en mama van een dochter. Van jongs af aan bevind ik me graag onder de mensen. Ik bloei open met mensen rondom mij. De keuze voor studies in een pedagogische-sociale richting was dan ook een logisch gevolg.

​Na mijn studies kwam ik in het middelbaar onderwijs terecht, waar ik sinds 2009 naast mijn job als leerkracht voornamelijk beleidsondersteunend werk verricht als graadcoördinator, leerlingenbegeleider en coach van leerkrachten.

Doorheen de jaren groeide mijn interesse om me verder in coaching en counseling te ontplooien. Ik wou een leerling of leerkracht meer handvatten, tools en achtergrond kunnen aanbieden. Ook op persoonlijk vlak was ik op zoek naar antwoorden. Zo gezegd, zo gedaan. Van 2014 tot 2016 volgde ik de opleiding ‘contextuele en systemische counseling’ te Gent. Tijdens deze opleiding ben ik doorheen een persoonlijk groeiproces gegaan en heb ik de inzichten opgedaan die de basis vormen van mijn werk vandaag.

Vervolgens volgde ik in 2016-2017 een opleiding tot ‘professioneel en systemisch coach’ bij Systo in Hasselt. ‘Beweging creëert beweging‘, is één van de voornaamste overtuigingen die ik daar heb opgedaan. De omgeving zal niet veranderen als je zelf niet verandert. Tijdens deze opleiding heeft T3 IN BALANCE vorm gekregen.

Ondertussen werd ik thuis – in mijn toenmalig samengesteld gezin – met heel wat uitdagingen geconfronteerd. Via via kwam ik bij Anja Pairoux van apluscoaching terecht, waar ik de expertopleiding ‘relaties en gezinnen’ volgde. Mijn persoonlijke ervaringen en de inzichten die ik er verkreeg, stimuleerden mij om ook om hiermee aan de slag te gaan.

Mijn verleden en ervaringen, de opgedane inzichten en bovenstaande opleidingen hebben mij de vereiste bagage en het vertrouwen gegeven om te staan waar ik nu sta op mijn levensreis.

Wanneer je er voor kiest om met mij op pad te gaan, garandeer ik jou dat je inzichten en tools mee zult krijgen om verandering te creëren, op welk levensdomein dan ook. Ga jij ook op reis?

‘Life is like riding a bicycle… To keep your balance, you must keep moving!’

 

(Erkend door de BVRGS – Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling)