RELATIES

 

Een harmonieus koppel of (samengesteld) gezin vormen, loopt niet altijd van een leien dakje. Ik kan jou/jullie helpen jouw/jullie plek te vinden en op te nemen binnen je relatie en gezin.

Het wordt een reis vol leerrijke inzichten en uitdagingen. 

Samen met jou als partner, ouder, plusouder of jullie als koppel, zal ik de weg van verbindinggroei en verwezenlijking inslaan. Ik zal je ondersteunen in het creëren van je eigen plek, het versterken van je zelfbeeld, het vergroten van je inzichten en het vlotter bereiken van je doelen.

Vanaf het moment dat er één persoon in beweging komt, worden er grote stappen gezet. Een koppel of (samengesteld) gezin kan zo uitbloeien tot een gelukkig geheel, waarbinnen iedereen voor elkaar een meerwaarde betekent.

Tijdens het coachingstraject wordt de focus gelegd op jou als persoon, hoe je naar de relatie/het gezin kijkt en er zelf in staat. In een kennismakings-/intakegesprek (1,5 uur  – €80) gaan we hier samen naar kijken en bepalen we jouw doelen en uitdagingen. Deze zullen de basis vormen voor de verdere uitwerking van het traject (5 tot 10 sessies).

DE VOLGENDE THEMA’S KUNNEN BEHANDELD WORDEN

Zelfbeeld

Leer jezelf beter kennen zodat je steviger in je schoenen staat.

Opvoeding vs. huisregels

Leer je grenzen stellen en bewaken.

Verleden

Handvaten worden aangereikt om je verleden los te laten en te aanvaarden.

Systemen

De systemen in en rond je gezin komen aan bod en de invloed hiervan wordt in kaart gebracht.

Bloedband vs. stiefband

De loyaliteitsbanden tussen de verschillende leden uit je gezin worden verduidelijkt.

Communiceren

Communiceren kan je leren: tips om te leren omgaan met conflicten.

Neem contact op voor een afspraak

Contact