LEVEN & WERK

Je weet het even allemaal niet meer op privé- of werkvlak, je voelt je niet op de juiste plek, zit met wat persoonlijke (levens)vragen en kan wel wat steun en advies gebruiken.
Je wilt de inzichten in jezelf en je leven vergroten of je voelt dat je verandering of vooruit wilt, maar iets blokkeert je…

In verbinding met jou zal ik de weg van ontplooiing, groei en zelfverwezenlijking inslaan. Als life/personal coach ondersteun ik je in het versterken van je zelfbeeld, het vergroten van je inzichten en het vlotter bereiken van je doelen.

Persoonlijke groei ervaren, geeft zo veel voldoening en biedt tools om in je verdere leven mee aan de slag te gaan. Het geeft je vertrouwen om de reis van je leven in handen te nemen en je te ontwikkelen tot de persoon die je ECHT wilt zijn, op de plek waar je thuishoort.

Tijdens de coaching wordt de focus gelegd op jou als persoon, hoe je naar je leven/de omgeving kijkt en er zelf in staat. In een kennismakings-/intakegesprek (1,5 uur  – €80) gaan we hier samen naar kijken en bepalen we jouw doelen en uitdagingen. Deze zullen de basis vormen voor de verdere uitwerking van het traject (5 tot 10 sessies van 1 uur).

DE VOLGENDE THEMA’S KUNNEN BEHANDELD WORDEN

Zelfbeeld

Leer je sterktes en zwaktes beter kennen zodat je steviger in je schoenen staat.

Communiceren

Handvaten worden aangeboden zodat je makkelijker kan omgaan met conflicten.

Verleden

Je verleden loslaten en ermee omgaan door het in kaart te brengen.

Grenzen

Leer je grenzen afbakenen en behouden.

Systemen

Een blik op de systemen in je leven. De invloed hiervan wordt in kaart gebracht.

Motiveren

Door middel van actieplannen kan je concrete doelen bereiken.

Neem contact op voor een afspraak

CONTACT